ترور اسماعیل هنیه در تهران

نویسنده: احمد فرید فرزاد هروی

 

صبح روز چهارشنبه رسانه‌ها از ترور اسماعیل هنیه رهبر جنبش مقاومت فلسطین حماس خبر دادند. خبری که موجی از اندوه و ماتم را بر آزاده‌گان جهان و امت اسلامی بوجود آورد. دستگاه ترور رژیم تروریستی صهیونیستی اولین بار نیست که از رهبران صدیق امت اسلامی و خصوصاً فلسطین قربانی می‌گیرد، بلکه امروز بار دیگر یادآورۀ شهادت شیخ یاسین شهید و شهید رنتسی و سایر رهبران آزادۀ راه آزادی قدس و سرزمین فلسطین دوباره تازه گردید. این در حالیست که هر روزه ده‌ها تن از مردم مظلوم فلسطین نیز توسط سربازان تروریست صهیونیستی به شهادت می‌رسند. با این روند، تعداد شهدای فلسطینی به حدود چهل هزار نفر رسیده است. با این حال، از رژیم تروریستی اسرائیل نباید انتظار دیگری هم داشت. زیرا با سکوت جامعۀ جهانی و سران کشورهای اسلامی در برابر جنایات و نسل‌کشی در غزه هر روز دستگاه ترور رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جنایات بیشتر جریح‌تر و خون‌آشام‌تر می‌شود.

اما ترور شهید آزاده اسماعیل هنیه آن‌هم در تهران حاوی جنبه‌های پر تحلیل خواهد بود:

اول: اسماعیل هینه به عنوان مهمان دیپلوماتیک با دعوت رسمی به این کشور سفر نموده بود. قواعد بین‌الملل حفظ امنیت جان سفرا و مهمانان دیپلوماتیک را بر دوش کشور میزبان گذاشته است. به نظر می‌رسد ایران در این مورد، در این شرایط حساس که دشمن به دنبال ترور رهبران فلسطینی است،‌ یا بسیار اهمال نموده و در تامین امنیت جانی شهید هنیه سهل انگاری نموده است و یا هم بنا بر گمانه‌زنی‌هایی، ممکن هنیه قربانی معاملات پشت پردۀ ایران با اسرائیل و غرب شده باشد. به هر صورت، ایران در این راستا مسؤول اصلی و پاسخگو شمرده می‌شود و باید در راستای تحقیق این قضیه مسؤولانه عمل کند.
دوم: ترور اسماعیل هنیه آن‌هم در تهران، نشانۀ ضعف استخباراتی و اطلاعاتی ایران محسوب می‌شود. کشوری که مدعی دارا بودن سرویس‌های قوی اطلاعاتی در منطقه را دارد و در پهلو داعیه دفاع از فلسطین را دارد و با اسرائیل در رقابت تنگاتنگ قرار دارد. اکنون از تامین امنیت جان یک مهمان ویژۀ فلسطینی در چنین شرایط حساسی ناکام مانده است. گفته می‌شود که اسماعیل هنیه توسط یک راکت به ساختمان اقامت‌اش به شهادت رسیده، اگر این گزارش درست باشد، این عملاً به معنای حملۀ دشمن خارجی به خاک ایران محسوب می‌گردد و مسؤولیت دارد تا برای احیای هویت و حملۀ تلافی جویانه انتقام خون شهید هنیه را از اسرائیل بگیرد.
سوم: ترور اسماعیل هنیه نه تنها تنش در جنگ فلسطین را دامن می‌زند و آتش‌بس احتمالی را به بن‌بست می‌کشاند، بلکه زمینه را برای تشدید بحران، گسترش دامنۀ جنگ و ملتهب ساختن فضای بین‌المللی مساعدتر می‌سازد.
چهارم: دشمن صهیونیستی که در نبرد فرسایشی غزه طعم تلخ شکست در دهانش بدمزه‌گی می‌کند، در فکر این‌است که با ترور رهبران فلسطینی می‌تواند تصویری از پیروزی را خلق کند و در جنگ غزه خود را پیروز میدان معرفی کند. اما این را نمی‌داند که با ترور و ایجاد وحشت و نسل‌کشی هر چه بیشتر در باطلاق شکست و نابودی فرو می‌رود. زیرا جهان به خوبی نظاره‌گر اعمال جنون‌آمیز کشتار زنان و کودکان و ترور فلسطینیان توسط دستگاه‌های تروریستی اسرائیلی اند و در مقابل نبرد و مبارزۀ جوانمردانه مبارزان فلسطینی که شجاعت تمام سربازان اشغالگر و تانک‌های مرکاوا را شکار می‌کنند، را به تماشا می‌نشینند و میان حق و باطل، آزاده‌گی و ترور، پیروزی و شکست خفت‌بار به خوبی قضاوت می‌کنند. در حقیقت، هر یک از این رفتارهای جنون‌آمیز تروریست‌های صهیونیستی نفرت جهانی علیه رژیم اشغالگر را افزوده و بر محبوبیت، عزت و شرف فلسطینیان در راه دفاع از سرزمین شان می‌افزاید.

اشتراک گذاری
فروغ اندیشه وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *